Evaluation reports EN

SQPOV - Sécurité et qualité des produits d'origine végétale

Type: Rapport d’évaluation des unités de recherche
Evaluation campaign: 2016-2017 (group C) - Published on: 16/06/2017
Institution(s) concerned: Institut national de recherche pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement - INRAE , Université d'Avignon et des pays de Vaucluse
Disciplinary research field: Life and Earth Sciences (SVE) ; Science and Technology (ST) ; SVE3 Microbiology, Virology, Immunity ; SVE1 Agronomy, Plant Biology, Ecology, Environment, Evolution
Scientific field(s): 10 - Sciences agronomiques et écologiques ; 10 - Sciences agronomiques et écologiques
ERC panel(s): PE3 Condensed matter physics: structure, electronic properties, fluids, nanosciences ; PE4 Physical and Analytical Chemical sciences: analytical chemistry, chemical theory, physical chemistry/chemical physics
Name of unit teams: Catherine CARIS ; Véronique BROUSSOLLE ; Catherine RENARD ; Farid CHEMAT
Keywords: Microconstituant ; Bacillus cereus ; procédé ; fruit ; légume ; ST4

Download file